fbpx

Playdesign Time

Termeni si conditii

Acesti Termeni si Conditii contureaza regulile si regulamentele de utilizare a site-ului web playdesign.ro. Aspectele privind confidentialitatea si prelucrarea datelor cu caracter personal legate de utilizarea site-ului advicemedia.ro sunt guvernate de Politica de confidentialitate revizuita conform cerintelor GDPR - Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, care completeaza sectiunea Termeni si Conditii.

1. ELEMENTE DEFINITORII

Prin termenii utilizati in continuare intelegem:

Vanzator - societatea comerciala Playdesign Time S.R.L., avand sediul social in Iasi, Bd-ul Alexandru cel Bun, nr. 3, numar de ordine in Registrul Comertului: J22/2116/2019 , cod unic de inregistrare fiscal 41250993.

Cumparator – persoana fizica sau persoana juridica sau orice entitate juridica ce efectueaza o Comanda.

Client – persoana fizica sau persoana juridica care are sau primeste acces la Continut.

Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv acele documente si servicii mentionate in Comanda, care urmeaza sa fie furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda - un document electronic ce intervine intre Vanzator si Cumparator prin intermediul caruia Vanzatorul isi da acordul de livrare a Bunurilor si Serviciilor, iar Cumparatorul este de acord cu primirea Bunurilor si a Serviciilor si cu plata acestora.

Specificatii - toate caracteristicile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt prevazute in Comanda.

Utilizator – orice persoana fizica sau juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Site – domeniul www.playdesign.ro.ro si subdomeniile acestuia.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Continut:

Toate informatiile (texte, imagini, multimedia etc) accesibile de pe Site care pot fi vizualizate, vizitate sau altfel accesate prin folosirea unui echipament electronic; continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau prin orice alt mijloc de comunicare disponibil; orice informatie transmisa prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, mentionate sau nu de catre acesta; informatii cu privire la Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada de timp; date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia. Document – prezentele Termene si Conditii. Newsletter – mijloc de informare, exclusiv electronic, prin posta electronica, asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

2. POLITICA DE VANZARI

Efectuarea unei comenzi ii este permisa oricarui Client/Cumparator. In cazul unor motive intemeiate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi, in situatia in care considera ca activitatea Clientului/Cumparatorului pe Site, conduita sau actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Vanzatorul. In situatiile mentionate, Clientul/Cumparatorul poate contacta Vanzatorul pentru a fi informat cu privire la motivele care au stat la baza masurilor mentionate anterior.
Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza in mod direct sau prin modalitatile mentionate la sectiunea contact din Site.
Playdesign Time S.R.L. isi rezerva dreptul de a publica pe Site informatii referitoare la Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre aceasta intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt afisate in lei (RON)
In cazul Bunurilor si/sau Serviciilor achitate prin ordin de plata sau prin plata directa in contul curent al Vanzatorului, livrarea acestora se va face dupa ce plata a fost confirmata.
Produsele afisate pe Site sunt supuse taxei pe valoare adaugata din Romania. Preturile pentru Bunurile si/sau Serviciile pot fi modificate.
Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor de pe Site (imagini, multimedia etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

3. TERMEN LIVRARE SI RETUR

Termenul de livrare

Livrarea pe teritoriul Romaniei este GRATUITA in localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat pentru comenzile a caror valoare este mai mare de 400 lei, EXCEPTIE fac comenzile de agende, calendare, notesuri, carti, cani, brichete personalizate, precum si produsele livrate fara personalizare*.

In cazul in care comanda nu depaseste 400 lei, taxele de transport vor fi achitate de catre client. In aceasta situatie, datorita parteneriatului cu firma de curierat, va punem la dispozitie o serie de tarife reduse, 15 lei. In cazul in care se opteaza pentru plata ramburs, la aceasta suma se va adauga taxa ramburs de 5 lei.

In Romania, livrarea la sediul clientului se face prin intermediului serviciilor de curierat rapid puse la dispozitie de Fan Courier. Livrarea gratuita prin curier rapid se poate face doar in aria de acoperire a firmei de curierat. In prezent, Fan Courier livreaza fara a taxa pentru kilometri suplimentari in peste 6.190 de localitati din Romania.

Livrarea produselor se realizeaza de luni pana vineri, intre orele 9-16, iar sambata intre orele 10-12.

Retur

Conform art. 10 din Ordonanta 130/2000, nu se pot returna produsele personalizate la cererea clientilor.

In situatia in care, Clientul/Cumparatorul nu este sigur de calitatea Bunurilor si/sau Serviciilor oferite de Vanzator, Playdesign Time ofera posibilitatea ca inainte de trimitearea graficii in productie, Cumparatorulde sa comande o mostra de print.

Nu se considera defect de printare diferenta de nuanta; exista posibilitaea ca pe ecranul calculatorului culoarea sa fie mai inchisa sau mai deschisa deoarece modelul de culoare utilizat de acest dispozitiv este RGB, iar pentru tipar in policromie, modelul de culoare folosit este CMYK.

//www.playdesign.ro/wp-content/uploads/2024/03/Group-195-e1710954578930.png