Despre noi

Logo + Grafica + Slogan = Identitate web

Toți designerii îți vor arăta portofoliile lor - creativitatea în forme, mărimi și culori diferite.
Dar, undeva între sofisticare și simplitate, NOI am găsit excepționalul.

Povestea noastra

Suntem o firmă care oferă servicii de grafic design, identitate vizuală,optimizare SEO și întreținere website.

Te ajutăm să găsești soluția perfectă între identitatea brand-ului, dorințele tale, estetică și eficiență. Suntem obsedați de detalii: credem că acestea fac diferența!

Colaborăm cu tine și ne consultăm cu tine. Tot timpul. Aceasta ne ajută să îți oferim exact ce vrei și ce este potrivit pentru tine.

Keywords

Adăugare sau modificarea conținutului pentru creșterea relevanței
Creșterea relevanței cuvintelor cheie pentru care se face otimizarea web

Creatie

Logo, culori, motto, design – toate acestea le îmbina armonios pe materiale promoționale sau oriunde este necesar să apara imaginea ta/identitatea ta vizuală

Analiza brand

Tratează, analizează și ia în considerare plusurile și minusurile brandului tău. Punctele tari și punctele slabe, aspectele care pot fi menținute dar și cele la care este necesar să renunți. Fără analiză, orice proces de rebranding este o construcție nouă pe o fundație șubredă și nu poate duce la la rezultate solide.

//www.playdesign.ro/wp-content/uploads/2018/02/23755003_1648538481874884_7670509594983441011_n.jpg

Clienții noștri

Gabriela Zboiu
"Atunci cand esti client iti doresti in primul rand calitate si rapiditate. Ceea ce descoperi in plus, lucrand cu Ciprian este preocuparea adevarata, sincera si implicata pentru tine, clientul lui. In cateva interactiuni incepi sa ai sentimentul acela confortabil ca te afli pe maini bune. Incepi sa fii linistit si sa te simti in siguranta: profesionalismul care se manifesta in toate detaliile si in toate etapele, de la conceptie pana la livrare. Recomand playdesign."

Gabriela Zboiu

Better Living Solutions Center
Fusion Bar
"Am colaborat excelent cu echipa Play Design pentru logo-ul Fusion Bar. Au tinut cont de toate cererile mele referitor la cum as vrea sa arate sigla, au fost prompti, seriosi si am fost foarte multumit de rezultatul final. Cu siguranta voi mai apela la dansii cand voi mai avea nevoie."

Fusion Bar