Servicii

design grafic, optimizare seo, web design, productie video, social media marketing

Definit ca fiind arta sau profesia de comunicare vizuala care combină imagini, cuvinte, idei și transmite informații către o audiență.
Eleganta sau accesibilitate? Le alegem pe ambele!

//www.playdesign.ro/wp-content/uploads/2018/02/servicii.png

Design grafic & Print

Serviciile noastre de creare de brand includ: naming, design siglă firmă, identitate vizuală de companie.

Design unic

Va oferi cel mai mare potential de vanzare. Un design sarac, deloc atractiv va avea un impact negativ asupra clientilor.

Identitate

Aceasta se concretizeaza in logo-ul firmei, culori, motto, toate regasindu-se pe o multitudine de materiale promotionale.

Comunicare

Acesta este unul dintre cei mai importanti pasi ai proiectului in care managerul de proiect impreuna cu dumneavoastra veti discuta toate aspectele.

Print

Oferind servicii complete de tipar digital si imprimari obiecte promotionale la un inalt standard calitativ.

seo iasi

Servicii SEO Profesionale

Promovează-ți gratuit

Optimizarea pentru motoarele de căutare este una din cele mai eficiente strategii pe termen mediu și lung pentru creșterea afacerii tale. Promovează-ți gratuit site-ul pe Google.

Avantajele serviciilor SEO sunt numeroase si de lunga durata. Aceasta strategie de marketing online ofera beneficii de durata atat economice, cat si de de imagine (brand).

O campanie SEO se desfasoara in mai multe etape si se deruleaza pe o perioada de minim 6 – 8 luni. In acest interval de timp sunt realizate optimizari in site (on page si tehnice) cat si optimizari off page, prin campanii de link building.

Pozitionarea superioara in motoarele de cautare ofera o crestere constanta a traficului in site si o rata de conversie mai ridicata, ceea ce duce la scaderea costului de atragere a unui nou client. Un beneficiu aditional este acela ca site-ul isi pastreaza in continuare pozitia superioara in motoarele de cautare, chiar daca campania s-a incheiat.

Specialistii nostrii analizeaza site-ul dvs. si identifica acele probleme care va impedica sa aveti o pozitie buna in google. Va oferim apoi solutiile pentru rezolvarea tuturor acestor probleme.

website iasi

Web Design

Indiferent ca este vorba de un site de prezentare a afacerii dumneavoastra, un magazin online care sa va ajute sa vindeti produse sau o platforma de anunturi online, echipa Play Design va poate oferi cele mai eficiente solutii conform nevoilor dumneavoastra folosind tehnologii de ultima ora.

Design unic

Fiecare proiect de webdesign are propria tematica si domeniu de activitate pentru care realizam un design specific, unic, cu un impact placut asupra vizitatorilor.

Website responsive

Reprezinta capacitatea site-ului de a-si transforma designul si formatul continutului, astfel incat sa imbuntateasca parcurgerea informatiei pe desktop, tableta si telefon.

Domeniu.ro & gazduire

Domeniu .ro si gazduire SSD, incarcare rapida, spatiu de stocare in functie de capacitate, trafic nelimitat, adrese de email, autobackup.

social media marketing iasi

Social media marketing

Fie că vrei vizibilitate, awareness sau conversie, Facebook e locul de unde începi. Clienții tăi sunt pe Facebook, asta știm cu siguranță. Dar cum ajungi la ei ușor și fără să pierzi mulți bani? Algoritmul Facebook este de așa natură încât trebuie să ai o abordare deșteaptă, strategică, pentru a te asigura că ajungi la oamenii potriviți.

Facebook Ads

Nu ne limităm doar la crearea de campanii, ci ne asigurăm că oferim clienților tăi o experiență de navigare cât mai plăcută, care are ca scop descoperirea produselor sau a serviciilor tale. Optimizăm campaniile astfel încât fiecare leu investit să returneze profit. Pe lângă generarea de conversii, avem ca obiectiv prezentarea identității business-ului tău în fața clienților. Pentru o abordare creativă, îmbinăm formatele: video, imagine, carusel, canvas, slideshow, engagement, generare de lead-uri, page likes sau evenimente. Nicio campanie nu ar fi de succes dacă mesajul nu ajunge la grupul țintă, din acest motiv segmentăm inteligent publicul și eficientizăm gestionarea bugetului.

Retargeting

Clienții potențiali se întorc și vor să descopere lucruri noi! Le anticipăm obiecțiile sau temerile și, prin mesaje bine țintite, te ajutăm să le îndeplinești nevoile și să fii relevant pentru ei. Analizăm funnel-ul de conversie, ne jucăm cu audiențele custom, adăugăm Dynamic Ads în ecuație și scoatem mixul perfect pentru fiecare client al tău.

Instagram Ads

Puterea vizualului! Utilizând tot platforma Facebook, avem la îndemână informații variate despre audiențe si alegem formatele ideale pentru campania ta. Odată creată, campania este în permanență monitorizată și optimizată pentru a genera un ROAS ideal.

spot video iasi

Productie video Iasi

Este crearea de conținut interesant și util. Prin crearea de conținut care captivează și conectează emoțional spectatorii, puteți să vă transmiteți mesajele de bază în mod eficient. Acest tip de conținut determină audiența dumneavoastra să ia măsuri semnificative. Și asta este ceea ce obținem pentru clienții noștri.

Credem că videoclipul ar trebui să ofere rezultate. Indiferent de domeniul de activitate: restaurant, salon de înfrumusețare, școală de dans, construcții, auto, producție, panificație.

Promovarea video este cea mai bună strategie de a vinde și de a-ți aduce clienți.

Video eficienta

Îți stăm alături în definirea conceptului, strategiei de conținut și strategiei video și te sprijinim cu alcătuirea unui story-board. Te ajutăm cu bugetarea și cu identificarea locațiilor de filmare, prin intermediul scouterilor specializați.

Servicii de publicitate video

Ne ocupăm de etapele de pre-producție, producție și post-producție. În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de publicitate video, efecte speciale și sound design. În plus, îți stăm la dispoziție cu servicii de publicitate video, efecte speciale și sound design.