fbpx

Brosuri si Cataloage

Nimeni nu vinde un singur produs și te înșeli dacă îți închipui că un client „intuiește” sau știe cu ce te ocupi, ce faci, câte servicii cuprinde domeniul tău de activitate. Sau în câte nuanțe ale unui domeniu te-ai specializat!

Dacă vrei să ajungi la clienți fă-ți un catalog sau o broșură: nu mai ești limitat de spațiu sau de un numar de cuvinte. Poți folosi imagini reprezentative, texte de orice dimeniune, descrieri complete, poți folosi testimoniale, poți explica ceea ce știi că poate fi neclar sau mai puțin înțeles. Poți da detalii, poți să te desfășori și să-ți dovedești creativitatea, ingeniozitatea și seriozitatea. Pentru că, cu cât mai complexe vor fi explicațiile și detaliile oferite cu atât mai transparent și mai de încredere te dovedești pentru clienții tăi.

Fie că este o broșură sau un catalog, ai șansa să îți crești credibilitatea pe piață: calitatea designului și calitatea materialelor de print folosite vor fi elemente solide și grele care pot înclina balanța în favoarea ta atunci când un client caută acel serviciu pe care îl oferi tu.